Product filters tonen

Alle Campers

Velen dromen er van: Op reis met een kampeerauto. De vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en om nieuwe plekken te ontdekken. En dat zonder het "thuis"-gevoel te verliezen.

Tip: Gebruik de filtermogelijkheden aan de linkerkant om de ideale camper te vinden.

Laatste reviews

  1. Hymer Tramp Premium 50 674 geschreven door H.Dijkstra
    Deze wagen is heel prettig in gebruik. Mooie indeling van alles voorzien. Kledingkast,apotheker kastje bij het keukenblok,ruimte voor een koffiezetter.Flexibele L zit.Prettige Lage instap,mooie brede deur. Mooie kleuren , met een ruimtelijk effect. De donkere cabine geeft minder ergernis b.v. met muggenaanslag na een rit. De garage is optimaal met grote deuren.
    Lees volledige review »

Merken

De meest gerommeerde en populaire merken zijn:


Adria Logo

Adria heeft een gevarieerd aanbod aan modellen (busjes, half- en heel integralen en alkoof) voor scherpe prijzen.


Bürstner Logo

Burstner heeft prachtige campers, vooral in het midden- en grote segment.


Carado Logo

Carado maakt degelijke campers met scherpe prijzen. Het wagenpark bestaat uit een overzichtelijk serie van half-integraal-modellen en alkoof-modellen. Bij carado dus geen integralen.


Carthago Logo

Carthago blinkt uit in luxe en kwaliteit. Zoekt u een kampeerauto waar u hebben en houden en kwijt kunt? Dan is een carthago voor u.


Dethleffs Logo Nederland

Dethleffs zit ook in het midden- en grote segment. U vindt bij Dethleffs gezinsvriendelijke campers. Busjes vindt u niet in het assortiment van Dethleffs.


Hymer Logo

Hymer heeft een breed assortiment, van compacte busjes tot de luxe B-Klasse SL. Betaalbare luxe van Duitse topkwaliteit.